Сделать стартовой

Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua

Объявление

Беслпатная раздача gold на Vip-file,Letitbit,Depositfiles абсолютно БЕСПЛАТНО! подробнее сдесь Вы можете получить голоса Вконтакте абсолютно БЕСПЛАТНО! подробнее сдесь

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua » Свободный форум » Де краще купувати?

Де краще купувати?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Нарешті прийшла весна, ще трохи, і прийде літо. Хочеться якось швидше наблизити літню пору. Ось і вирішила розпочати з покупок обновок. Дівчатка поділіться, де ви вважаєте за краще купувати якісні блузки та туніки?

0

2

Іноді заглядаю на Шафу, там іноді потрапляють цікаві моделі блузок, але частіше купую в магазинах, так хочу  перед покупкою приміряти речі.

0

3

А я зачекаю трохи до сезону. Зазвичай ближче до літа в магазинах з'являються новинки. А зараз щось поки не тягне на літній одяг, ще вібираю теплий одяг. Ось на днях дружина купила собі кашемірову сукню.

0

4

Мені зазвичай у магазинах не завжди вдається знайти цікаві моделі .  Ось і зараз дивлюся на джинси в магазині Numéro . У них продаються брендові жіночі джинси ціна нормальна.  Подивится, може й ви щоб піберете. А якщо вам раптом щось не сподобатися при замовленні, нічого страшного немає, завжди можна повернути замовлення.

0

Вы здесь » Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua » Свободный форум » Де краще купувати?