Порадьте хорошого репетитора з англійської. У мене дочка школярка їй десять, з англійською начебто нормально, але хочеться розвивати пізнання.
Порадьте репетитора з англійської
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-01-30 18:54:03
Правильно робите, що дбаєте про знання дитини, я вам так скажу, англійська мова, на мій погляд, це найважливіший предмет, тим більше зараз, інше можна і потім підтягнути, з гарним знанням англійської багато дверей відчиниться в майбутньому. Зайдіть сюди https://cererra.com/tutor/yazyki/anglijskij-yazyk , тут можна підібрати репетитора і займатися посилено онлайн.
Поделиться32023-01-30 19:01:05
У мене на рахунок мови та ж позиція, нехай добре вчить і потім це окупиться, навіть найпростіше поїхати за кордон і не почуватися дискомфортно в англомовному середовищі.
Поделиться42023-07-18 06:42:47
Репетитор англійської мови може мати безліч переваг, особливо якщо ви серйозно вирішили вдосконалити свої навички англійської мови. Ось деякі з переваг співпраці з репетитором англійської мови:
Індивідуальний підхід: Репетитор може працювати з вами один на один і розробляти програму навчання, враховуючи ваші потреби, рівень володіння мовою та особисті цілі. Ви отримуєте індивідуальне навчання, спрямоване на ваші слабкі сторони та потреби.
Фокус на конкретних навичках: Репетитор може допомогти вам удосконалити певні навички, такі як граматика, лексика, вимова, читання, письмо або розмовні навички. Ви можете визначити свої пріоритети і працювати над ними під керівництвом кваліфікованого фахівця. Найкращі репетитори на сайті «Легко в учебе» Репетиторство англійської мови: переваги та як досягти успіху
Поделиться52023-07-18 06:46:59
Ви можете обрати зручний для вас графік та місце занять з репетитором. Це дозволяє вам адаптувати навчання до вашого розкладу та особистих обставин.
Розширення культурного розуміння: Репетитор може поділитися з вами культурними аспектами англомовних країн, такими як вживання мови, традиції, звичаї та інші аспекти культури, що допоможе вам краще розуміти мовну ситуацію та покращити вашу комунікативну компетентність.
Репетитор англійської мови може бути цінним ресурсом у вашому навчанні та допомогти вам досягти ваших мовних цілей. Завдяки індивідуальному підходу та особистій увазі ви зможете прискорити свій прогрес у вивченні англійської мови. Найкращі репетитори на сайті «Помощь студенту» Онлайн репетитор з англійської мови