Сделать стартовой

Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua

Объявление

Беслпатная раздача gold на Vip-file,Letitbit,Depositfiles абсолютно БЕСПЛАТНО! подробнее сдесь Вы можете получить голоса Вконтакте абсолютно БЕСПЛАТНО! подробнее сдесь

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua » Свободный форум » Хочу мати квартиру

Хочу мати квартиру

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Я маю купувати у цьому році собі квартиру. Хочеться щось знайти у новому будинку і в гарному районі.. підкажіть де подивитися? Можливо вам щось сподобалося?

0

2

IceOneBro написал(а):

Я маю купувати у цьому році собі квартиру. Хочеться щось знайти у новому будинку і в гарному районі.. підкажіть де подивитися? Можливо вам щось сподобалося?

Є такий варіант це у Печерському районі WASHINGTON Concept House. Щоб обрати собі квартиру саме у цьому комплексі розпочніть з вибору поверху https://washington.kiev.ua/obraty-poverh/ подивіться тут. Концепція ЖК Washington Concept House будується навколо ідеї "гурманства". Збудують будинок за монолітно-каркасною технологією. Стіни тут будуть цегляними, фасад утеплять мінеральною ватою та закриють навісною вентильованою системою. Усі комунікації будуть централізованими, забудовник обіцяє модернізувати інженерні мережі. І це дуже здорово, тому що існуючі перебувають у не дуже хорошому стані.

0

Вы здесь » Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua » Свободный форум » Хочу мати квартиру