Форумчани привіт. Що можете сказати про покупку монітора на 27 дюймів через інтернет? Де можна прочитати чесні огляди про ціни та характеристики моніторів? Хочу вибрати нормальний монітор.
Потрібен монітора на 27 дюймів!
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-08-09 22:35:30
Привіт. Наскільки я знаю, краще придбати монітор у місцевому магазині, там ви зможете придбати товар належної якості, та подивитися, як він виглядає живим, оцінити візуально.
Поделиться32023-08-09 22:36:23
Здрастуйте. Я поки не знаю, на яку суму варто розраховувати, якщо більше грошей, які виділив, то не купуватиму. Бачу монітори з такими характеристиками, які мені потрібні для роботи.
Поделиться42023-08-09 22:37:31
Здрастуйте. Я поки не знаю, на яку суму варто розраховувати, якщо більше грошей, які виділив, то не купуватиму. Бачу монітори з такими характеристиками, які мені потрібні для роботи.
Я планую придбати монітор по інтернету, мені подобається, що там ціни нижчі, ніж у місцевих магазинах. Можете заглянути та подивитися в магазині Алло, докладні характеристики на монітори 27 дюймів https://allo.ua/ua/monitory/diagonal_di … nitory-27/ в цьому магазині.
Я не думаю, що за такі монітори доведеться віддати багато грошей, ну все звичайно залежить від моделі та виробника. Але, у них завжди лояльні ціни. Якщо докладно прочитати характеристики моніторів, зможете підібрати те, що треба. Вдалих покупок.