Сделать стартовой

Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua

Объявление

Беслпатная раздача gold на Vip-file,Letitbit,Depositfiles абсолютно БЕСПЛАТНО! подробнее сдесь Вы можете получить голоса Вконтакте абсолютно БЕСПЛАТНО! подробнее сдесь

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua » Обьявления » Потрібен монітора на 27 дюймів!

Потрібен монітора на 27 дюймів!

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Форумчани привіт. Що можете сказати про покупку монітора на 27 дюймів через інтернет? Де можна прочитати чесні огляди про ціни та характеристики моніторів? Хочу вибрати нормальний монітор.

0

2

Привіт. Наскільки я знаю, краще придбати монітор у місцевому магазині, там ви зможете придбати товар належної якості, та подивитися, як він виглядає живим, оцінити візуально.

0

3

Здрастуйте. Я поки не знаю, на яку суму варто розраховувати, якщо більше грошей, які виділив, то не купуватиму. Бачу монітори з такими характеристиками, які мені потрібні для роботи.

0

4

jolan8 написал(а):

Здрастуйте. Я поки не знаю, на яку суму варто розраховувати, якщо більше грошей, які виділив, то не купуватиму. Бачу монітори з такими характеристиками, які мені потрібні для роботи.

Я планую придбати монітор по інтернету, мені подобається, що там ціни нижчі, ніж у місцевих магазинах. Можете заглянути та подивитися в магазині Алло, докладні характеристики на монітори 27 дюймів https://allo.ua/ua/monitory/diagonal_di … nitory-27/ в цьому магазині.
Я не думаю, що за такі монітори доведеться віддати багато грошей, ну все звичайно залежить від моделі та виробника. Але, у них завжди лояльні ціни. Якщо докладно прочитати характеристики моніторів, зможете підібрати те, що треба. Вдалих покупок.

https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/_/6_702_1.jpg

0

Вы здесь » Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua » Обьявления » Потрібен монітора на 27 дюймів!