Сделать стартовой

Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua

Объявление

Беслпатная раздача gold на Vip-file,Letitbit,Depositfiles абсолютно БЕСПЛАТНО! подробнее сдесь Вы можете получить голоса Вконтакте абсолютно БЕСПЛАТНО! подробнее сдесь

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua » Обьявления » Де пройти курси IT?

Де пройти курси IT?

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Доброго дня, порадьте будь ласка хорошу школу ІТ, де можна опанувати основи програмування. Хочу пройти курс Java розробник.

0

2

Я навчаюсь в одному з університетів на інформаційних технологіях, але знань яких нам дають недостатньо. Мої однокурсники порадили мені одні хороші курси, які я вже відвідую довгий час, ось їхній сайт: основи програмування . Дуже задоволена що навчаюсь саме в них, дізналась багато нового та корисного матеріалу, який зараз застосовую на практиці

0

3

Интересная информация, раньше и не задумывался о таком. Перешел по ссылке и почитал, благодарю за контент

0

4

Web Design Pro — https://lviv.itea.ua/courses-itea/web-d … esign-pro/ це комплексна програма, завдяки якій ви не тільки дізнаєтеся про UX/UI, але й на практиці навчитеся всього, що має знати вебдизайнер. Web Design Pro — це комплексна програма, завдяки якій ви не тільки дізнаєтеся про UX/UI, але й на практиці навчитеся всього, що має знати вебдизайнер. Оскільки сайт — це обличчя та презентація бізнесу, вебдизайнери дуже важдливі для ринку й роблять справді потрібну всім роботу. Неважко здогадатися, що й заробітна плата таких фахівців більш ніж гідна.

0

5

Сейчас есть возможность у каждого человека за несколько месяцев получить новую профессию и начать зарабатывать, меня вот интересуют курсы тестировщика.У кого есть на примете проверенные?

0

6

Вообще в IT довольно много направлений, важно подобрать подходящее для себя. Я советую рассмотреть курсы для тестировщика  https://dan-it.com.ua/program/kiev/qa/ в школе DAN-IT дают хорошие знания, с которыми можно потом работать. Тестировщиком может стать пользователь с базовым уровнем освоения ПК, достаточно просто ваше желание, а так же желание учиться. На курсах вы научитесь осуществлять  мониторинг ошибок в различных сценариях работы ПО и многому другому.

0

7

Для успішного працевлаштування на митних посадах, багато компаній вимагають від своїх кандидатів стати володільцями певного переліку базових навичок роботи з комп'ютером, тому теж шукаю

0

8

Можливість отримувати стабільний дохід та розвиватися — це мрія, яку допомагає реалізувати компанія galaktica . Тут люб'язно ставляться до співробітників та цінують кожного. Атмосфера дружня та ваша думка завжди враховується. Щоб долучитися до команди необхідно надіслати резюме. Попередньо переконайтесь, що ваша кандидатура відповідає вимогам.

0

9

Компания "На дому" осуществляет ремонт бытовой техники в Черкассах по выгодной цене. Мы можем отремонтировать холодильники, стиральные и посудомоечные машины, варочные панели, духовые шкафы и комбинированные кухонные плиты. Звоните по телефону и получайте бесплатную консультацию! Если вы находитесь в Черкассах и у вас вышел из строя холодильник или морозильная камера, то отличным решением будет вызов специалиста из нашей организации. Сервисный центр "На дому" отличается от многих других компаний возможностью выезда на дом к пользователю. Вам не потребуется везти громоздкую технику в мастерскую, вместо этого специалист приедет к домой и возьмет с собой не только необходимое оборудование, но и большое количество запасных частей, которые будут подходить к вашему устройству.

0

10

Я хочу опанувати професію проектного менеджера. Чи можна навчитися цьому онлайн, не відриваючись від роботи? Які є варіанти онлайн курсів з проектного менеджменту? Скільки часу займає таке навчання і чи складно? Чи вистачить знань з онлайн курсів, щоб стати хорошим проектним менеджером?

0

11

Я пройшла онлайн курс з проектного менеджменту на платформі Laba і залишилась дуже задоволеною! Навчання тривало 3 місяці, заняття були в зручний час. Матеріал подавався доступно, на практичних прикладах. За цей час я отримала ґрунтовні знання та навички, необхідні проектному менеджеру. Отримала міжнародний сертифікат. Тому щиро раджу курси на https://laba.ua/lecture/business-and-ma … management - це чудова можливість опанувати професію онлайн!

0

Вы здесь » Форум сайтов - ua-file.pp.ua | electronika.pp.ua » Обьявления » Де пройти курси IT?